KØBENHAVNS
FØDEVAREFÆLLESSKAB / MEDLEMSSYSTEM
Københavns Fødevare Fællesskab

Bliv medlem

Københavns Fødevarefællesskab er en medlemsejet og -drevet indkøbsforening, der fokuserer på at tilbyde økologiske, velsmagende, lokalt producerede og bæredygtige fødevarer i et sæsonbaseret udbud til priser, hvor alle kan være med.

Som fællesskab handler vi kun på vegne af vores medlemmer og ikke på vegne af en profitsøgende industri. Ethvert overskud i foreningen går derfor til lavere fødevarepriser, udvikling af foreningen eller til godgørende sociale projekter i byen omkring os. Denne fælles indsats gør det muligt at holde priser, der gør, at alle kan have råd til at købe økologisk.

Som medlem af Københavns Fødevarefællesskab kan du få økologiske fødevarer hver uge. Dette gør du ved at abonnere på en ugentlig pose. En pose koster 100 kr og rummer typisk 6-8 forskellige slags lokalt produceret og sæsonbestemt økologisk frugt og grønt.

Bestilling, betaling og afhentning af varer finder sted i fødevarefællesskabets butikker. Som medlem er du tilknyttet en bestemt lokalafdeling, f.eks. Amager eller Nørrebro. Du kan blive overflyttet til en anden lokalafdeling, hvis du skulle ønske dette.

Som medlem bestemmer du selv hvor ofte du ønsker at bestille en pose med grøntsager. Du kan kun bestille grøntsager i din lokale butik. Bemærk, at bestilling er lig betaling. Det vil sige, at du skal betale når du bestiller dine grøntsager, da vi hver uge bruger pengene til at købe den næste uges grøntsager.

Hvad kræver det af mig?

Alle kan være med i Københavns Fødevarefællesskab. Et medejerskab koster 100 kr.

Alle medlemmer forpligter sig til at arbejde i foreningen 3 timer om måneden.

Læs mere om KBHFF - Læs betingelser.

Indmeldelse sker ved at møde op i afdelingen du vil være medlem af. I nogle afdelinger (bl.a. Nordvest) skal man deltage i et informationsmøde for at blive medlem. .